Januari

Semesterstängt  nästan hela januari.
Vi öppnar igen den 26 januari.
Varmt välkomna då!

Fredag 26 januari från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow. Vi ”leker” ofta att vi reser iväg till olika länder – tar det gottaste ur deras streetfood-meny och skapar våra egna versioner. En global bygdepub med avslappnad atmosfär, sprakande brasa och ett skönt sätt att inleda helgen.

Lördag 27 januari kl 20
MARIE BERGMAN
Marie Bergman är sedan många år en av Skandinaviens mest personliga och tydliga röster med en kraft och närhet som berör. Hon är en artist som aldrig stannat i växten utan som ständigt fångat upp nya impulser. Hon var tidigt i karriären medlem i Family Four och har sedan 1974 haft en framgångsrik solokarriär. Bergman har deltagit fyra gånger i Melodifestivalen – och har tre gånger stått som segrare. Hon är även mycket prisat för sina musikaliska insatser genom tiderna och tillägnats grammisar, rockbjörnar, karamellodiktstipendiet, Evert Taubes minnesstipendium, Nils Ferlin-sällskapets trubadurpris, Fred Åkerström-stipendiet och Cornelis Vreeswijk-stipendiet.

Marie är är också pionjär. Hon har tilldelats titeln “Urmodern till singer songwriters i Skandinavien” (DN). Den här kvällen delar hon med sin livskamrat Lasse Englund. Marie och Lasse har levt och spelat ihop sedan 70-talet. Lasse har producerat Maries inspelningar och paret har gjort sig känt som ett av de mer samspelta radarparen på de skandinaviska scenerna. Missa inte en av landets bästa röster på en intim scen mitt i skogen!

Entré: 200 kr
Ett samarbete med GiG Jazzförening

Söndag 28 januari 12 – 16
SÖNDAGSBUFFÉ