Söndag 1 oktober 12 – 16
SÖNDAGSBUFFÉ 

Fredag 6 oktober från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow. I vanlig ordning gäller kom-som-du är och vi erbjuder förstås brashäng!

Lördag 7 oktober kl 20
DANIEL LEMMA MED BAND
Efter flera succéspelningar på Skottvång kommer Daniel Lemma tillbaka för en ny konsert. “If I used to love you”, låten från soundtracket till Jalla! Jalla! innebar ett enormt genombrott för Daniel Lemma. Albumet Telescope och skivan präglas av Lemmas karakteristiskt souliga röst med sitt lätta vibrato.
Tycker du om själfull, tidlös musik med uppenbar kärlek till rootsmusik, nyskrivna låtar i gränslandet mellan blues, soul och R&B – missa då inte denna kväll!
Entré 190 kr

Söndag 8 oktober 12 – 16
SÖNDAGSBUFFÉ 

Fredag 13 oktober kl 20
QUIZ MED GRUVFRUN
Frågor om högt och lågt och fina priser. Som vanligt serveras “vardagsrumsmeny”.
“Fast food – cooked slow”.
Fri entré

Lördag 14 oktober kl 20
ERICS BLUESBAND FEAT. MATS RONANDER
Tung blues med en av landets tyngsta rock- och blueslegender.
Entré 190 kr

Söndag 15 oktober 12 – 16
SÖNDAGSBUFFÉ

Fredag 20 oktober från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow. I vanlig ordning gäller kom-som-du är och vi erbjuder förstås brashäng!

Lördag 21 oktober kl 20
SHARON DYALL
Sedan Sharon kom till Sverige som 13-åring, efter en uppväxt i London och Barbados, har hon hunnit bli en oerhört mångsidig artist, inom olika genres bl a soul, jazz, TV och musikaler. Sharon blev känd hos den breda TV-publiken som den vackra flickan i charken i Varuhuset, men det är som sångerska hon känner sig mest hemma och hon har sjungit med de flesta av Sveriges mest hyllade jazzmusiker och storband, bl a Nisse Landgren.

Hon har även haft stora framgångar inom teater och musikal, bl.a. tilldelades hon en Guldmask för sin roll som Anita i West Side Story 1989. Hon har medverkat i ett flertal stora musikaler genom åren som t ex Guys & Dolls, Hair, A Corus Line, Nine samt Jekyll & Hyde på olika scener i Sverige.
Aktuell med med en av huvudrollerna på Stadsteaterns musikal Chicago.
Sharon har körat bakom Sveriges pop och jazz elit, gett ut flera skivor, turnerat med bl a Totta Näslund, Nils Landgren, Svante Turesson, Rhapsody in Rock, medverkat i Så ska det låta 5 gånger samt dubbat flera Disney och andra tecknande filmer.

Entré 190 kr

Söndag 22 oktober 12 – 16
SÖNDAGSBUFFÉ

Fredag 27 oktober från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow. I vanlig ordning gäller kom-som-du är och vi erbjuder förstås brashäng!

Lördag 28 oktober kl 20
JANNE ÅSTRÖM OCH MEDBORGARNA – EN HYLLNING TILL CORNELIS
2017 är det 80 år sedan Cornelis Vreeswijk föddes och 30 år sedan han lämnade oss.
Janne Åström & Medborgarna är bandet som är mästare på att tolka Mäster Cees och nu bjuder de på en hyllningsföreställning på Skottvångsgrufva – och släpper ett album med Cornelislåtar.
Med sångaren Janne Åström vid mikrofonen, rockhjälten Conny Bloom på gitarr, den oförliknelige oralbatteristen Svante Drake på trummor och kapellmästare Benneth Fagerlund på klaviatur blir varje spelning en stor upplevelse i form av musikaliska utsvävningar och dramatiska utspel. Den fantastiska lyrikskatt Cornelis Vreeswijk lämnat efter sig har inspirerat Janne och Medborgarna till oförglömliga tolkningar. För att väva en fin historia runt Cornelis och hans musik har man till föreställningen anlitat dramatikern Erik Norberg, Janne Åström har på sitt personliga sätt tolkat Vreeswijk under hela sin karriär. Med banden Hot Soup och Medborgarna har han turnerat Sverige runt. De senaste tjugo åren har han tillsammans med sina medmusikanter varit ett stående och bejublat inslag på Cornelisdagen på Mosebacke i Stockholm.
”- När Janne Åström sjunger Cornelis, känner man samma kraft, i ord och toner, som man en gång kände inför Cornelis själv. Detta gör honom till en av de bästa Cornelis-tolkarna.” Silas Bäckström
Medborgarna består av fyra scenpersonligheter i en unik kombination: sångaren och skådespelaren Janne Åström, som haft ledande roller i musikalerna Les Miserables, Little Shop of Horrors, Spelman på taket, Jesus Christ Superstar, uppträtt med Rhapsody in Rock, krogshowen R.E.A. m.m. gitarristen och rockhjälten Conny Bloom från bl.a. Electric Boys och Hanoi Rocks, on drums: The one and only Svante Drake Sveriges bästa ”muntrummis”, och på klaviatur, den mästerlige kapellmästaren Benneth Fagerlund, som brukar jobba med Ronny Eriksson,
Lill-Babs, Lasse Berghagen, Mats Ronander m.fl. Medborgarna har spelat tillsammans sedan 1999 och stockholmspubliken har kunnat se dem på söndagskvällar på Nalen, Mosebacke etablissement och Hamburger Börs, där bandet har arbetat upp ett rykte som ett av Sveriges bästa liveband
Entré 190 kr
Ett samarbete med GiG Jazzförening