Veckobrev

Hej!
Premiären var lyckad och vi har fått fin feedback på vårt hemlagade julbord. Vi fortsätter nu oförtrutet på inslagen väg hela december och bjuder i helgen stolt på detta:
.
Fredag 6 december och lördag 7 december kl 20
ANNA STADLING  – AMERICAN TUNES FOR CHRISTMAS

Anna Stadling är för tredje gången åter tillbaka med sina bejublade julkonserter – mer americana än bjällerklang, mer Nashville än Skara. Varmt välkomna till en jordnära och stämningsfull jul, en bra bit från tingeltangel och glitter. Till en konsert med vackra melodier och texter. Fulla av värme, närhet och mycket stämsång! “Främst har julkonserterna nästan kommit att handla om ett slags fredsbudskap men också om att julen är så olika för oss alla”. 

Medverkande: Staffan Johansson –  gitarr, Clas Lassbo – bas och Pekka Hammarstedt – gitarr och sång.

Söndag 8 december
JULBORD serveras från kl 13, perfekt för familjen eller kompisgänget att träffas och varför inte kombinera med en långpromenad i det vintervackra?

Fredagar och lördag börjar julbordet serveras kl 18 och söndagar kl 13.
Endast en sittning per kväll.
Pris: 695 kr med show och julbord ,
Enbart julbord: 495 kr
Enbart konsert: 220:-

För barn: 25 kr/år vid show och 20 kr/år när det inte är show.
.
Nästkommande helg kommer Wild Night Orchestra tillbaka till Skottvång – fullsmockat på lördagen och enbart ett fåtal platser kvar på fredagen så boka snabbt för plats.
.
Sista julbordshelgen ägnas åt pyssel och julmys och har glädjen att meddela att vi även kommer ha “julpianobar” med Tobias som sjunger och spelar jullåtar under kvällen.
.
Boka på: 0158-25900 eller info@skottvangsgrufva.se
.
Varmt välkomna!