Hej!
 
I helgen händer det här på Skottvång:
 
På fredag är det återigen dags för att sparka av dig skorna och lägga upp fötterna på bordet (bildligt talat) och njuta av lite fredagsmüz i Skottvångs Vardagsrum. Goda svulliga vällagade fredagsrätter, soffgrupp, sällskapsspel, uteservering, kubb och krocket om vädret tillåter eller så kurar vi vid brasan om det är ruggigt ute. Kom som du är eller byt om till något bekvämt och chilla med oss. Opretentiöst, avslappnat och trivsel är honnörsorden!
 
På lördag har vi idel supermusikanter på scenen, missa för allt i världen inte!!
MIKAEL RAMEL BAND TILL DEJ
Mikael Ramel med rötter i -70 – talets musikrörelse och med den beryktade första LP:n ”Till Dej” (1972) kommer nu på en reunion-turné med en makalös band-sammansättning:

Kenny Håkansson – gitarr och still going strong med bland annat bandet ”Kebnekajse”. Har spelat på Mikaels första plattor.
Göran Lagerberg – bas. Spelat med Tages (-60-tal), med bl a Mikael Ramel (-70-tal) och med Egba mm (-80-tal).
Mats Öberg – klaviaturer och sång. Denne supermusikant som spelat med bl a Frank Zappa, Ale Möller band träffade Mikael 2003. Sedan dess har de funnit och vunnit publikgunst utifrån olika konstellationer. Och senast producerat den gemensamma CD:n ”Vilken Skillnad” tillsammans (2005).
Benna Sörman – supertrummis som nu spelar för första gången i just denna konstellation. Benna har ett förflutet som trummis bakom bland andra Magnus Uggla. Benna var även trummis på Mikael Ramels platta ”En för alla” (1986)
Mikael Ramel – gitarr och sång med ett tiotal produktioner bakom sig. Har rykte om sig att alltid skapa fantastiska band med de bästa musikerna.


Ett samarbete med GiG Jazzförening
 
På söndag, söndagsbuffé mellan 12 och 16. Mycket familje-, promenad-, dejt-, catch-up-med kompisvänlig tillställning. Prisvärt, gott, ät så mycket du orkar och söndagsnjut!
 
Nästkommande helg är det dags för Vårspiran och öppet hus längs väg 223 mellan 11-15 och så till kvällen kommer Roffe Wikström igen – det bokar på för fullt så skynda innan platserna tar slut.
 
Vill också redan nu passa på att göra reklam för lördagen den 12 maj, då har vi den stora äran att ha en av Syriens största sångerskor på Skottvång. Soher Chkair flydde kriget för 3 år sedan och bor nu här i Sverige. GiG Jazzförening subventionerar kvällen och det kostar enbart 100:- i entré. Tycker verkligen att ni ska ta chansen att se en världsstjärna på Skottvångs scen!
 
Boka på: 0158-25900 eller info@skottvangsgrufva.se
 
Varmt välkomna!