Veckobrev

Hej!
Nu väntar sista helgen innan julborden tar över så passa på att vardagsrumshänga på fredag, gå på konsert utan julmusik på lördag och käka söndagsbuffé för sista gången i år.
.
Vi bjuder på det här:
.
Fredag 22 november från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow i en skön blandning och med inspiration från alla jordens hörn. En global bygdepub med avslappnad fredagsfeeling, god svullmat och skönt häng vid brasan..

Lördag 23 november kl 20

KAJSA GRYTT – 40 ÅR PÅ SCENEN
”Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska fira mitt 40 års-jubileum. Att jag har fått vara med om allt det här underbara med Tant Strul, Kajsa & Malena, min solotid, turnéerna och alla totalkreativa inspelningar. Jag ska fira det ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mera som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans. Jag vill hänga med er, käka med er och så klart spela för er. Ni ska vara med allihop, även om ni inte känner varandra, utan liksom haft mig för er själva och inte vet vem ni ska gå dit med. Eller är rädda för att känna er för unga, eller för gamla eller för vanliga eller för sneda och vinda. Ni ska komma och möta varandra och möta mig. Vi som gillar min musik, min röst och mina texter har verkligen någonting gemensamt. Det finns ingen tvekan om det. Vi bör fira och festa för 40 år tillsammans. Det vill jag. Välkomna!!”
/Kajsa Grytt 

2019 markerar det år då Kajsa Grytts karriär fyller 40. Hon har en bakgrund inom den brinnande svenska punkscenen i band som Tant Strul och har till dags datum släppt åtta studioalbum under eget namn – där det senaste, ”Kniven i hjärtat”, hyllades av både fans och en enig kritikerkår. Kom och fira en av Sveriges mer inflytelserika tonsmeder på Skottvång.
Med på scenen är också Malena Jönsson, Fabian Grytt och Daniel Gamba.
.
Söndag 24 november 12- 16
SÖNDAGSBUFFÉ
.
Nästa fredag (29 nov) kommer vi inte ha öppet utan har fullt upp med att förbereda julbordspremiären på lördagen (30 nov) – då välkomnar vi varmt Svante Thuresson och Claes Crona Trio tillbaka på Skottvångsscenen. Övrigt julbordsprogram finns här >>
.
Boka på: 0158-25900 eller info@skottvangsgrufva.se
.
Varmt välkomna!