Veckobrev

Hej!
Så går vi in i sista julbordshelgen för i år, på fredagen dukar vi fram julbordet kl 18 och det är ingen underhållning senare på kvällen. Tanken är att man ska kunna äta i lugn och ro, ta den tid som krävs och kunna umgås och prata med sina nära och kära.
På lördag gäller samma tid för julbordet och vid pass kl 20 bjuder vi på Skottvång traditionsenligt på oss själva och ni är varmt välkomna till Skottvångs egen julshow. Förutom vår egen medverkan i olika former har vi också bjudit in tre fullblodsproffs som också kommer vräka julstämning över er nämligen Mikael Ramel och Linda Ström (Cookies and Beans) som blir ackompanjerad av Thomas Tjärnkvist (som varit här med Nicolai Dunger bl a). Så varmt välkomna till Skottvångs egen Wallmans salonger där personalen intar scenen och bjuder både på sammanfattning av året som gått och på sig själva. En överraskningarnas kväll med både amatörer och proffs i skön förening.
På söndagen dan före dopparedan har vi sedan stängt och även under mellandagarna. Vi öppnar sedan för sista gången i år på Nyår och bjuder in till party (endast ett fåtal platser kvar så boka snarast för att få plats):
.

Måndag 31 december från kl 19
NYÅRSAFTON
Välkommen att fira nyår med oss på Skottvång!

Vi fortsätter enligt traditionen och erbjuda storstilat nyårsfirande på Skottvång.
För 650 kr per person erbjuder vi följande:
Välkomstdrink
3-rätters lyxig middag
Skumpa och 12-slagsceremoni
Överraskningar och underhållning från scenen under kvällen och sist men inte minst dans, ös och groove till både rockrökare och danshits med Maz Lorentz orkester. Max, som en del av er såg tolka Bowie på Skottvång i november har spelat med allt från Pugh, Rickfors och Kim Larsen. En multibegåvning med gudabenådad röst och med fantastiskt band.
Anmäl gärna om du har allergier eller dyl när du bokar bord.
Efter nyårsafton pustar vi sedan ut och tar semester. Vi öppnar igen den 1 februari. Klara akter i vår är hittills (mer info kommer på hemsidan under veckan).
2 feb (datum som krånglar, har flera på gång men inte spikat i nuläget)
9 feb – Johan Lindström Septett
16 feb – Spring Uje Spring med Uje Brandelius
23 feb – Abonnerat för bröllop
2 mars – Claes Janson
9 mars – Palle Danielsson, Ali Djeridi, Krister Andersson, Lars Jansson och Leo Lindberg
16 mars – Miriam Aida sings Bowie
23 mars – info inom kort
30 mars – Bengan Jansson
Boka på: info@skottvangsgrufva.se eller 0158-25900
Vänliga hälsningar
/Maria och personalen på Skottvång