Hej!
 
I helgen händer det här på Skottvång:

Fredag 15 juni från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow. Avslappnad fredagsfeeling med god svullmat, härlig uteservering och skönt bygdehäng.

Lördag 16 juni kl 20
LISE & GERTRUD
Lise & Gertrud tillhör toppskiktet av Svenska scenartister. Med två röster, en cello och emellanåt ett piano skapar de något alldeles eget och äkta personligt.
Lise & Gertrud är duon som gjort sig ett namn genom att spela musik som ”alla” har hört och framföra det på ett nytt, fräscht och egensinnigt sätt. De älskar det och publiken älskar det. Anslaget är direkt och de har den där benådade förmågan att etablera fullständig kontakt med publiken från det de stiger upp på scenen till det de tar sista tonen.
Mellansnacket bygger på vardagliga iakttagelser och personliga upplevelser som avhandlas med en stor portion humor, värme och självironi.

De har synts i allt från Allsång på Skansen, Idrottsgalan, Så ska det låta till Svenska riksdagens öppnande och Nobel festen. De har varit förband till så väl The Manhattan transfer som Sven Ingvars.

”Att överträffa människors förväntningar sporrar oss båda två. För att lyckas med det krävs engagemang, skicklighet, och charm” 
Lise & Gertrud

Ett samarbete med GiG Jazzförening

Söndag 17 juni 12 -15 (obs tiden!)
SÖNDAGSBUFFÉ

Från kl 15 abonnerat för privat fest

Nästkommande vecka firar vi midsommar på fredagen. Vi klär midsommarstången från 14.00 och vid ca 15.30 börjar dans under ledning av Landinarna och Gunnar Nygren på dragspel. Vi har öppet 11-17 och serverar mat och fika hela dagen. Midsommardagen har vi stängt men öppet igen på söndagen 12-16 och serverar söndagsbuffé som vanligt.

Boka på: 0158-25900 eller info@skottvangsgrufva.se

Varmt välkomna!