Veckobrev

Hej!
I helgen på Skottvång har vi kärt återbesök av West of Eden som kör sin hyllade förställning “Celtic Christmas” – ett fåtal lyssnarplatser finns kvar men julbordsplatserna är fullbokade sedan länge. På fredagen kan man komma och äta julbord från kl 18 och i lugn och ro äta och prata utan underhållning, samma gäller på söndagen då vi ställer ut julbordet kl 13.
Fredag 14 december från kl 18 
JULBORD 
(ingen underhållning)
.
Lördag 15 december från kl 18
JULBORDSPLATSER SLUT, LYSSNARPLATSER FINNS
JULBORD MED SHOW, CELTIC CHRISTMAS MED WEST OF EDEN
West of Eden bjuder in till keltiskt julfirande där irländsk och engelsk folkmusik står i centrum!
Allt från medeltida hymner till svängigt låtspel, Christmas Carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert..

Söndag 16 december från kl 13
JULBORD
Nästkommande helg är det slutspurt på julbordet och vi har öppet på fredagen från kl 18 (ingen show) och på lördagen – crescendot när Skottvång blir Wallmans salonger och vi själva till mångt och mycket befolkar scenen i spektakulära julnummer! Vi har också några superhemliga gästartister – nämligen Linda Ström från Cookies and Beans med hennes livskamrat och ackompanjatör Thomas Tjärnqvist, dessutom kommer Mikael Ramel och spelar några låtar för oss. Konferencier är så klart Björne Kvarnmalm även detta år och självklart går det bra att bara komma förbi och kolla in showen om man vill spara julbordsmagen till julafton.
Nyårsafton är nästa evenemang och det börjar bli nästan fullt redan så boka i tid!
Vi kommer efter det ta vår årliga januarisemester och öppnar åter den 2 februari – vårens program beräknas komma ut på hemsidan i denna vecka så håll utkik där!
Boka på: 0158-25900 eller info@skottvangsgrufva.se
Varmt välkomna!