Telestrul

Uppdaterad text angående telestrul (25 juli)

Vi hade ett löfte om att den avblåsta ledningen (se nedan) skulle vara fixad den 17 juli (vilket var ca en månad efter att felet uppstod). Nu har vi fått besked att vi måste vänta till 8 aug! Så under hela den hektiska sommarsäsongen har vi fått leva med detta elände.
Vad vi tycker om vår telefonleverantör kanske ni kan gissa.
.
Vi har lyckats lösa det mesta av vår kommunikation på annat sätt tills vidare. Men det som fortfarande krånglar är våra telefoner. Täckningen är betydligt försämrad nu. Samtal försvinner och det är svårt att ringa ut.
.
Det säkraste sättet att nå oss för bokningar eller frågor är via e-post som vi läser flera gånger om dagen. Och tänk på att svaren på många av de frågor som ställs till oss finns på vår hemsida som uppdateras regelbundet.

Hoppas ni kan överse med dessa rådande brister i kommunikationen. Och vi håller tummarna för att den 8 augusti blir slutet på det här kaoset.

—————————————
Gamla texten (26 juni)
Det kan under senaste veckan ha varit svårt att få tag på oss på Skottvång. Det här beror på att vår telefonledning slets av under stormen förra veckan. Efter det följer en fullkomlig absurd moment22/Kafkaliknande svans av komplikationer och ren inkompetens från vår telefonleverantörs sida som jag inte tänker gå in på men som resulterat i

1. Att vissa mail inte kommit fram.
2. Att de som ringt 0158-25900 inte kommit fram
3. Att intalade meddelanden inte har kunnat lyssnas av.
4. Att vår kortmaskin inte har funkat….osv osv.

Idag fick jag beskedet att kabelbrottet skall vara åtgärdat först den 17 juli, alltså en hel månad efter felanmälan – mitt under fullsmockad sommarsäsong. Har ni frågor om detta ber jag er vänligen höra av er till Phoneras kundtjänst.

Vi har nu varit tvungna att lösa infrastrukturen på annat vis och kommer hädanefter kunna både ta emot mail, samtal och kortbetalaningar. Dock kan det hända att vi missat viktiga meddelanden/mail under tiden och ber därför er som inte fått svar att gärna höra av er igen.

Ber om ursäkt för detta och hoppas på förståelse.

/Maria, egenföretagare på landsbygden