Konferens, bröllop och bussresor

smedja_fr_vaegen

KONFERENS

Lämna er invanda miljö och kom ut till oss för att konferera i lugn och ro. Vi är det ”lilla” alternativet för dig som vill konferera i en mer familjär miljö.

Vi kan ta emot grupper på upp till 50 personer och har lokaler i olika storlekar som kan anpassas efter era behov. Kombinera gärna konfererandet med kanotpaddling i Marvikarna, en tur på Sörmlandsleden, Skottvångs egen femkamp, handla i Smedjans Handelsbod eller följ med på en dramatiserad guidning av gruvfogde Granberg och Lova malmvaskerska. Här finns alla möjligheter! 

BRÖLLOP

Under många år har vi haft förmånen att arrangera fantastiska fester åt förälskade brudpar. I en lantlig vacker miljö kan vi erbjuda det mesta efter era önskemål. Allt ifrån den lilla intima festen till större bjudningar och festligheter. Oavsett hur ni vill planera ert bröllop hjälper vi gärna till att göra dagen till en av de mest minnesvärda.

BUSSRESOR

Skottvångs grufva med sin anrika historia och breda kulturutbud brukar ofta vara ett populärt resemål för bussresor. Vi erbjuder gärna lunch eller fika för resenärerna och besöket brukar även kombineras med ett besök i museet och/eller en dramatiserad guidning av gruvfogde Granberg och Lova malmvaskerska. För mer information och aktuella priser, klicka här.