Program

Höijer

MUSIK OCH ANDRA PROGRAM

Välkommen till Skottvångs musikscen. Här blandar vi genrer och presenterar både lokala förmågor och välrenommerade utsocknes artister. Här kan ni njuta av allt från pop, rock, punk, funk, soul, blues, visa, folkmusik, klassisk musik, världsmusik samt Jazz i världsklass när GiG Jazzförening hyr in sig på vår scen. Kolla gärna in vårt arkiv för att se vilka artister som besökt oss.

Våra konserter sker under vår och höst främst inne i värdshuset och under sommaren mestadels på gräsmattan framför värdshuset. Varje torsdag under sommarsäsong erbjuder vi underhållning för barn. Vi ger er också, tillsammans med Gig Jazzförening och EPOS, ett flertal artistresidens under somrarna där vi sedan får avnjuta en avslutningskonsert med fri entré. Vi samarbetar också med kommunens kulturskola och ser till att de får tillfälle att uppträda på en ”riktig” scen.

Vi anordnar även konstutställningar, musikvandringar, guidningar och lokala hantverksdagar. Vår vision är att vara ett litet kulturhus med allehanda kulturyttringar mitt ute i spenaten.

Om du vill vara säker på att komma in på våra konserter inne i Värdshuset så bör du förboka matplats eller lyssnarplats via mail: info@skottvangsgrufva.se eller ring: 0158-259 00.