Söndagen den 1 april 12-16
SÖNDAGSBUFFÉ  

Fredag 6 april kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM
Med stor kärlek och från grunden lagar vi olika varianter av snabbmatsrätter. Fast food – cooked slow. I vanlig ordning gäller kom-som-du är och vi erbjuder förstås brashäng!

Lördag 7 april kl 20
INFO SAKNAS

Söndagen den 8 april 12-16
SÖNDAGSBUFFÉ  

Fredagen den 13 april från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM

Lördag 14 april kl 20
INFO SAKNAS

Söndagen den 15 april 12-16
SÖNDAGSBUFFÉ  

Fredagen den 20 april från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM

Lördag 21 april kl 20
MIKAEL RICKFORS
Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotals hymn ”Vingar för Pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Groovet med ett otroligt tonomfång, Mikaels röst har blivit jämförd med de bästa.
Mikaels låtar har blivit inspelade av många artister under åren. Percy Sledge, Cindy Lauper, Jim Capaldi, Richie Havens, Carlos Santana och självklart The Hollies för att nämna några få. 1988 släppte han sitt album ‘Vingar’ som blev en otrolig succé och säljer fortfarande bra i sveriges skivbutiker. 1990 gaddade sig Mikael ihop med andra svenska artister för att forma bandet Grymlings. De bestod av Göran Lagerberg, Magnus Lindberg, Pugh Rogerfeldt och Mikael. Alla låtarna på deras debut album ‘Grymlings’ sjöngs på svenska. Albumet blev en stor succé och sålde platina. ‘Grymlings’ var namnet på Mikaels bondgård på Gotland där han levde en tid. De följande solo albumen sjöngs på engelska. ‘Lush Life’ släpptes 2004 och var ett steg i en ny inriktning tillsammans med en välkänd svensk jazz kvartett. 2009 släpptes den mer akustiska skivan ‘Away Again”. Nu är han återigen i färd med att spela in ett nytt album och kommer till Skottvång med en ytterst kompetent trio.
Entré: 200 kr

Söndagen den 22 april 12-16
SÖNDAGSBUFFÉ  

Fredagen den 27 april från kl 18
SKOTTVÅNGS VARDAGSRUM

Lördag 28 april kl 20
INFO SAKNAS
Söndagen den 29 april 12-16
SÖNDAGSBUFFÉ