November

Öppettider:.

Fredagar – Bygdepub från kl 17
.
Lördagar 11-15 À la cartelunch, fika, matiga mackor, matsäckar och
fikakorgar.
.  
Söndagar 11-15 À la cartelunch, fika, matiga mackor, matsäckar och
fikakorgar.
.
Fredag 6 november från kl 17
BYGDEPUB
.
INSTÄLLT!
Lördag 7 november kl 20

MAX LORENTZ SINGS BOWIE
Max Lorentz som producerat och spelat med bland annat Eddie Meduza, Tone Norum, Mikael Rickfors, Mats Ronander, Ulf Lundell, Lars Demian, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, E-Type, Rolf Wikström, Björn Skifs, Agnetha Fältskog, Orup, Janne ”Loffe” Carlsson, Magnus Lindberg, Eldkvarn, Pugh Rogefeldt, Grymlings, John Norum, Talisman och Satariel. Förutom till ovanstående artister har han skrivit musik till bland annat Nina Hagen och Anne-Lie Rydé. En meritlista som heter duga! Och det skall till en fullständigt galen helmusikalisk person att ta sig an det våghalsiga projektet att göra egna Bowietolkningar och göra det lysande! Två dubbel- LPs har getts ut under åren med egna häftiga och ibland oväntade tolkningar av Bowies mästserverk. Med på scenen har han ännu en musikalisk kameleont som ni sett tolka Queen bl a på Skottvångsscenen – Mats ”Gaffa” Karlsson och på sång och div instrument – enastående Cia Backman.
En kväll med storslagna låtar, fantastiska musikanter och röster – missa inte!
Entré 250 kr
Ett samarbete med GiG Jazzförening
.
Söndag 8 november 11- 15
À LA CARTELUNCH, FIKA MATIGA MACKOR; MATSÄCKAR OCH FIKAKORGAR
.
INSTÄLLT!
Fredag 13 november från kl 17

BYGDEPUB
Kl 20 – Quiz med Gruvfrun 
Traditionellt pubquiz med frågor om högt och lågt. Traktens intelligentia battlar om fina priser och vem spräcker Nedhyttans obrutna segersvit?
Fri entré
.
INSTÄLLT!
Lördag 14 november kl 20
EMRIK MED VÄNNER
Sångaren Emrik M-Rock Larsson, välkänd från bandet Stonefunkers, tar med sig spelkamraterna Dan Helgesen – piano och Anders Augustsson-gitarr och bjuder på en show där Emrik sjunger, dansar och spelar både Stonefunkers, soul, egna svenska och engelska låtar som Staden vi älskar, Lögnhalsen, Love somebody, Method, och lite utvalda sköna covers. Emrik är en äkta entertainer som alltid bjuder på skratt och god stämning. Var redo för en riktig kanonkväll!
Emrik: sång, skrammel
Anders Augustsson: gitarr, sång
Dan Helgesen: piano, sång
.
Röster om EMRIK:
Emrik är en sann entertainer som alltid skapar kontakt med publiken och levererar till 100% –
Lars Elf –MCV
.
Så in i helvete bra! –
Anders Arnell – krögare
.
En underbar show som ger både skratt och gråt och en riktigt go känslaefteråt –
Johanna Ljung Abrahamsson – kulturchef Lysekil
.
http://www.mcv.se/emrik-med-vanner/
https://sv.wikipedia.org/wiki/Emrik_Larsson
NY VIDEO https://youtu.be/TF3pgHL5RtY
Live stream Wefunky band – https://youtu.be/Bme2LXt1Pg4
M-Rock Party Zone – https://youtu.be/94NVHjq5qao

Spotify spellista –
https://open.spotify.com/playlist/3sg8dzh9wvbWhwa1N12Jar?si=fDkdDxKGR2OyzuI0BApviw
Bandcamp: http://m-rock.bandcamp.com
You tube: https://www.youtube.com/user/EMRIKfromSweden
Facebook M-ROCK:https://www.facebook.com/M-Rocks-World-123111257726789/
.
Entré 250 kr
Ett samarbete med GiG Jazzförening
.
Söndag 15 november 11- 15
À LA CARTELUNCH, FIKA MATIGA MACKOR; MATSÄCKAR OCH FIKAKORGAR
.
Fredag 20 november från kl 17
BYGDEPUB
Kl 19 – P&M
INSTÄLLT!
Trubadurerna och vinnarna av årets alternativa melodifestival underhåller under kvällen.
Möt de ärofyllda segrarna från Skottvångs Alternativa melodifestival – P&M’s, trubadurduon vars musik är som en påse Gott&Blandat där det finns något för alla smaker!

Fri entré
.
INSTÄLLT!
Lördag 21 november kl 20

ANNA JÄRVINEN
En av Sveriges mest originella och begåvande artister- Anna Järvinen är en stor konstnär i det lilla formatet. Förutom att ha gjort en programserie i SVT ”Anna Järvinen och kvinnorna”, blivit vald till ”Årets Sverigefinne” har hon i år även utkommit med en bejublad romandebut OCH en ny skiva.
Det är nu fem år sedan Anna Järvinen gav ut sitt förra album. Livet, arbete, familj har varit i fokus. Men nu är det är äntligen tid för ny musik från denna säregna sångerska och artist.
Det efterlängtade albumet ”Vestigia Terrent” släpptes i april i år och hyllades av bland annat DN, Aftonbladet och SvD som gav albumet 5/5 och skrev ” Hennes nya album ”Vestigia Terrent” är hennes hittills bästa.”
Anna Järvinen har nu samlat sina allra starkaste låtar och tagit hjälp av gamla vännerna från Dungen som spelar de flesta instrumenten på skivan. Viktigt var att göra detta hos Lars Fredrik Swahn som har en inbjudande studio full av spelglädje och som är en gammal vän och musiker som ofta funnits vid hennes sida musikaliskt.
För att föra in något oväntat och magiskt så togs kontakt med lysande musikern och arrangören Josefin Runsteen (Mariam the Believer) som tillsammans med pianisten Johan Graden har utarbetat stråkarrangemang till albumet.
Anna har strävat efter att göra ett album som både finns nära vid din sida i din vardag och som också siktar högt och svävar bland molnen. Resultatet har blivit en glittrande poppärla som både är djupt träffande och behagligt som en sommarbris. En ytterst aktuell och begåvad artist som vi längtat efter att återse på Skottvångsscenen!
Entré 250 kr
Ett samarbete med GiG Jazzförening
.
Söndag 22 november 11- 15
À LA CARTELUNCH, FIKA MATIGA MACKOR; MATSÄCKAR OCH FIKAKORGAR
.
Fredag 27 november från kl 17
BYGDEPUB
.
Lördag 28 november kl 20
INSTÄLLT!
KEBNEKAJSE – UTSÅLT!
Kebnekajse, kända för sin elektrifierade spelmansmusik, vägrar att spela på nostalgi. Ett synnerligen klassiskt och originellt band. Kebnekajse har varit och är fortsatt ett av de mest stilbildande banden i Sverige och utomlands. När deras tunga version av Horgalåten drog fram på oräkneliga musikfester gick ringdansen runt så att hippiehåren fladdrade och knätofsarna rök. Tungt och tight, lätt och luftigt. Välkommen till en annorlunda ljudupplevelse och ett kärt återseende av ett gäng svenska musiklegendarer på Skottvångsscenen!
Sättningen är original:
Kenny Håkansson– Elgitarr, Sång,
Göran Lagerberg– Elbas,
Mats Glenngård– Violin, gitarr,
Thomas Netzler– Elbas,
Pelle Ekman–Trummor,
Hassan Bah –Timbales, djembe, percussion
Entré 250 kr
Ett samarbete med GiG Jazzförening
.
Söndag 29 november 11- 15
À LA CARTELUNCH, FIKA MATIGA MACKOR; MATSÄCKAR OCH FIKAKORGAR